Originální malovaná výbava do školy i kanceláře

Zpříjemněte sobě i svým dětem návrat do školních lavic

 

Léto se nám pomalu a jistě blíží ke konci. Děti čeká návrat do školních lavic. Co si budeme nalhávat, většina školáků se do školy netěší. Je to velká změna, nejen pro děti, ale i pro nás, rodiče. Končí nám bezstarostné období koupání, opalování, grilování a večerních posezení. Čeká nás balení aktovek, příprava svačinek, rozvážení dětí do škol i kroužků, kontrola domácích úkolů.

 

Začátek školního roku se blíží. To je zkrátka fakt. Máme tak dvě možnosti. Buď nás ovládne smutek spojený s koncem léta nebo tuto situaci přijmeme tak, jak je. Upřímně, plynutí času nezměníme. Můžeme však ovlivnit náš přístup a zpříjemnit si toto období. Možností je mnoho. Jednou z nich je darovat sobě i dětem radost, která rozjasní každý den. Štěstí se skrývá v maličkostech.

 DSC_0591

 

Výbava dětí do školy

Má už váš školák vše potřebné? Školní aktovka s oblíbeným hrdinou, penál, přezuvky, psací potřeby i sešity jsou samozřejmostí. Nedílnou součástí školní výbavy je i rozvrh. Objevte radost ze školních povinností díky malovaným rozvrhům.

 

Rozvrhy jsou vytištěny na kvalitním papíru vysoké gramáže. Můžete na něj pohodlně psát bez obav, že by se písmo rozmazalo. Vyberte si z mnoha motivů s autorskými ilustracemi divoké přírody. Malé princezny ocení něžnou kresbu hříbátek v polním kvítí, kluci se mohou vydat do divočiny s vlkem či liškou. Rozvrhy mají dostatečný prostor pro doplnění času výuky, je zde i samostatné okénko na kroužky. V Divokrásnu naleznete i variantu rozvrhů pro starší studenty.

 560-4_daea1b07-be6b-4833-a22e-ac4a556e55ec

Sada obsahuje dvě velikosti. Velký rozvrh ozdobí vaši ledničku či nástěnku v dětském pokojíčku. Malý rozvrh je ideální do diáře či školního notýsku. Malovaná radost rozzáří každý školní den.

 

Nezapomeňte na pitný režim

Potěšení můžete znásobit výběrem termolahve se stejným motivem. Anebo je můžete kombinovat, fantazii se meze nekladou. Veškeré divokrásné ilustrace jsou inspirovány divokou přírodou, vzájemně se prolínají a souzní spolu.

 DSC_0794 - kopie - kopie

Láhev na pití je součástí školní výbavy. Díky originálním motivům si děti svoji láhev bezpečně poznají. Termolahev je velmi praktická, může být volně pohozená v aktovce, nevyteče z ní ani kapička. V létě udrží nápoj příjemně chladný, v zimě díky dvouplášťovému tělu lahve čaj nevychladne. V e-shopu na vás čeká nekonečné množství motivů a také novinky v podobě termolahve s brčkem.

 DSC_0774

Sestavte si rodinnou divokrásnou smečku. Motiv vlka ocení každý divoký, hravý a zvídavý kluk. Sourozenecké hádky typu „vlka jsem chtěl/a já“ vyřešíte důmyslně. Druhému dítku můžete pořídit vlka obklopeného bylinkami. Liška už vyhlíží maminku ochranářku a majestátní jelen čeká na tatínka, vůdce celé smečky.

 

Navštěvuje vaše ratolest lesní školku? Nezapomeňte jí do batůžku přibalit plecháček, ideální hrnek do lesa.

 DSC_0047

Připomínka letních dnů po celý rok

Rituál letní pohody si můžete dopřát i ve vašem zaměstnání. Připomeňte si letní pohodové dny a nechte rozkvést váš pracovní stůl květinami, které nikdy neuvadnou. Jednotlivé motivy jsou vyladěny do posledního detailu, inspirované skutečnou rozkvetlou krásou zahrádek i louky. Cítíte tu okouzlující vůni květin? Znásobte ji vůní kávy či cappuccina. Máte rádi větší kafíčko? Uvařte si jej do nejoblíbenějšího hrnečku bucláku. A pokud preferujete velkou kávu jako děda Komárek z legendárního filmu Na samotě u lesa, ideální volbou bude porcelánový čaják

 DSC_0778

Chystáte se na pracovní cestu? Vezměte si s sebou i kousek domova. Jeho kouzlo si můžete stále připomínat i díky termolahvi Pokojovky. Tato exotická kráska je vhodná pro teplé i studené nápoje. Její minimalistický, elegantní a praktický tvar bude skvělým společníkem na vaší služební cestě.

 

Který hrneček je ten můj?

Při pracovních poradách či rodinných oslavách často nastává situace, kdy se zapomene, který hrneček komu patří. Tento problém snadno vyřešíte. Zkombinujte si jednotlivé motivy. Pivoňky si zamiluje vaše skvělá kolegyně či tetička, šéfovi či tatínkovi připravte kávu do vlčího hrnečku. Kávové hrnečky jsou skvělou volbou i pro děti. Jejich velikost je pro ně ideální. Divokrásné hrnečky s duší divoké přírody si vždy najdou svého majitele i vhodnou příležitost, jak rozjasnit váš den.

 DSC_0511

Radost, kterou si zasloužíte

Léto vás může doprovázet po celý rok. Malované ilustrace rozněžní a zútulní vaše pracoviště i obývací pokoj. Ať rozkvete nejen vaše zeď, ale i vaše srdce i celý život. Dělejte si drobné radosti každý den, užívejte si přítomných okamžiků. Každá chvilka je jedinečná a už se nikdy nebude opakovat. Vyplňte ji štěstím a úsměvem.  Bude mi potěšením, pokud k vašemu štěstí přispějí i mé autorské výrobky, které pro vás s láskou a ručně tvořím v mém ateliéru.

 

EA2C87A8-25B9-4583-93BE-E943E665518A

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz