Dodržet pitný režim o dovolené je hračka!

Mnoho podob letní dovolené

 

Vybíráte letní dovolenou? Nebo už ji máte zaplacenou a přemýšlíte, co kromě opalovacího krému a plavek si zabalit? Ať už vaše letní cesty směřují k moři nebo na čundr do přírody, jistě oceníte užitečný doplněk. Termolahev s originálními autorskými motivy je praktická ozdoba všech vašich cest. Dlouhodobě udrží teplotu vašeho nápoje v rozpáleném autě i během prohlídky jeskyní. V Divokrásnu na vás čeká široká nabídka motivů inspirovaná naší přírodou.

 

Letíme k moři

Krásná destinace u moře je dovolenkový cíl mnoho z nás. Sluníčko, pláž, příjemný mořský větřík a koktejl s brčkem. Už se vidíte, jak ležíte na pláži na lehátku a čerpáte energii? Předtím vás ale čeká dlouhá cesta i čekání na letišti. Pitný režim je potřeba dodržovat, proto je ideální mít láhev s vodou stále u sebe. Díky termolahvi budete mít váš nápoj stále osvěžující, a hlavně kdykoli při ruce. Termolahve mají širší hrdlo, takže si do ní snadno doplníte jakékoli pití. Odpadnou tak starosti s horkým plastovým kelímkem s kávou. Víčko termolahve je maximálně těsné a nepropustí ven ani kapku. Navíc má praktické poutko, za které termolahve můžete nést. Anebo si jí připnete k baťohu.

 

Na letišti, během následného transferu do hotelu či čekání na ubytování se stále můžete osvěžit a nabudit vaším oblíbeným nápojem v optimální teplotě. Pozor! V příručním zavazadle v letadle je zakázáno přepravovat jakékoli tekutiny. Nezapomeňte si před odbavením uložit termolahev do kufru.

2FD213ED-EA9F-48A4-B7A2-3F021A786909

 

Anebo jste zvolili cestu autem? O to víc termolahev oceníte. Udrží teplotu vašeho nápoje po dobu 12 hodin a nezastaví jí ani rozpálené auto, které stojí v koloně na dálnici.

 

Termolahve jsou dvouplášťové, to znamená, že tělo termolahve je složeno ze dvou vrstev. Má dvě stěny a mezi nimi je vakuum, které izoluje teplo. Sluníčko tak nemá šanci a vy budete mít chlazený nápoj i během lenošení na pláži. Na baru u bazénu si můžete nápoj nechat nalít přímo do termolahve. Nejen, že bude stále osvěžující, ale eliminujete množství plastů spojené s plážovými drinky.

 

Vzhůru na čundr

Láká vás více spacák než plážové lehátko? Už se nemůžete dočkat, až si sbalíte batoh a vyrazíte na vandr? Kromě termolahve si přibalte také plecháček. Během putování si plecháček připnete k baťůžku a budete jej mít stále při ruce. Kdykoli se můžete osvěžit pramenitou vodou z lesní studánky. A ty večery kolem ohně! Kytara, zpěv, zábava. Zpříjemněte si tyto chvíle ještě víc. Ať preferujete chlazené pivo nebo svařák, oba nápoje si můžete popíjet v ideální teplotě. Veškeré divokrásné motivy jsou inspirované kouzelnou přírodou kolem nás. Skvěle zapadnou do atmosféry čundru.

 DSC_0794

Prázdniny v práci

Pravděpodobně strávíte i část léta v práci. Plánujete poslat děti na letní tábor nebo k babičce? Vykouzlete si nezapomenutelné zážitky.

Zpříjemněte si ranní cestu do práce osvěžujícím smoothie nebo oblíbenou kávou. Milujete ledovou kávu se zmrzlinou? Připravte si ji na vaší odpolední procházku či relax v parku. Termolahev je připravena na každý váš srdcový nápoj. Doma ji však nezapomeňte vyčistit. Jak na to?

 

Po návratu z práce domů si dopřejte chvilku pro sebe. Dočerpejte energii, odpočívejte. Zasloužíte si to. Vše ostatní počká. Jste jen vy, hýčkejte se. Kávu či meduňkový čaj na dobrou náladu si můžete uvařit do mé poslední novinky, buclatého hrnečku. Krásně padne do ruky a zářivá bílá glazura dává vyniknout jemným ilustracím.

 DSC_0195

Drobné radosti každý den

Zpříjemněte sobě i svým blízkým den. Věřte, že pokud zašlete klasickou pohlednici z dovolené, mile překvapíte. Dříve bylo běžné pohledy z dovolené posílat. Oživte tuto tradici. Své blízké můžete potěšit i divokrásnými pohlednicemi.

 

Je krásné v dnešní době posílat pohledy nebo dopisy. U nás doma si sami píšeme vzkazy a krátké dopisy, které si necháváme schované různě po domě. Nově jsme ale začali posílat pohledy jen tak, bez nutnosti významné události. A věřte mi, že nic nepotěšilo naši babičku víc než od srdce napsaný vzkaz poslaný jen tak. Za to, že je a že jí máme rádi. Zkuste to taky, protože ta radost opravdu stojí za to!

 pohled

Léto je skvělou příležitostí, jak být s rodinou pohromadě. Vychutnávejte si tyto vzácné okamžiky a zpříjemněte si je i prostředím okolo sebe. Rozjasněte si svoji domácnost krásou divoké přírody. V Divokrásnu na vás čeká mnoho motivů pro všechny členy rodiny. Vyberte si každý svého favorita. Léto plné zážitků čeká jen na vás.

 

 

EA2C87A8-25B9-4583-93BE-E943E665518A

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz