Vše o termolahvích

Termolahev se stane malovanou ozdobou vašich cest

Nechte se unášet rozmanitostí barev, nespoutaností přírody a staňte se součástí jedinečného příběhu. Protože za každým motivem originálních termolahví se skrývá zhmotněné kouzlo okamžiku, silný pocit či myšlenka, která nezůstala skryta. Zobrazila se v originálním ručně malovaném motivu, který zdobí termolahev po celém jejím obvodu.

 2FD213ED-EA9F-48A4-B7A2-3F021A786909

Dodržet pitný režim bude radost

Pitný režim je nutné dodržovat po celý rok. Nedostatek tekutin vede k dehydrataci. Ta zapříčiňuje nejen bolesti hlavy, ale také špatnou náladu, podrážděnost, únavu nebo zácpu. Nic příjemného, že?   

Pitný režim dodržíte hravě a s úsměvem, pokud budete mít svůj oblíbený nápoj stále u sebe. Ideálně ve vámi požadované teplotě, a to i v rozpáleném autě či venku za mrazivého počasí.  Dopřejte radost své duši i zdraví svému tělu. Vyberte si termolahev, která s vámi souzní. Můžete ji bez obav dát do kabelky či baťohu, nevyleje se z ní ani kapka díky šroubovací zátce s těsnícím kroužkem.

 6E1CD747-0279-469F-A134-0F8CDB8EB0E7

"Chrpová termolahev rozzáří váš den"

Termolahev šetří nejen životní prostředí ale i vaši peněženku

Termolahve ideálně zapadají do konceptu zero waste. Jejich používáním výrazně eliminujete množství plastů, podporujete své zdraví a také ušetříte. Balená voda v jednorázových plastových lahvích stojí mnohonásobně více než voda z kohoutku. O negativních dopadech množství plastů na naši planetu není potřeba hovořit.

 

U vody natočené doma z kohoutku máte jistotu, že pijete absolutně čerstvou vodu, která nikde nestála zabalená několik měsíců. Při správné péči vám termolahev vydrží minimálně 10 let. Nemusíte se obávat žádných chemikálií a plastů, které by se z termolahve uvolňovaly.

 DSC_0806

" Pryskyřníky pro všechny romantické duše"

 

Využití termolahve

Termolahev je vhodná od jara do zimy, na každou příležitost. Během cesty do práce si z ní vychutnávejte oblíbenou kávu nebo si připravte lahodné smoothie k svačině. Na hudebním festivalu můžete tančit beze strachu, že by se vám pivo vylilo jako tomu často bývá v případě kelímku. A navíc jistě oceníte, že pivo zůstane krásně vychlazené.

 

Termolahve jsou vhodné pro jakýkoli váš oblíbený nápoj, nedoporučují se pouze sycené nápoje. Ideální je v kombinaci s plecháčkem. Vaše malovaná radost se tak zdvojnásobí. Popusťte uzdu své fantazie. Obklopte se divokou krásou bylinek v doprovodu elegance majestátních zvířat. Veškeré divokrásné motivy jsem navrhla tak, aby spolu vzájemně ladily.

 294661B2-591E-4CC0-9190-0A2FFEBF0124

Čištění termolahve

Čištění termolahve je naprosto jednoduché. Stačí láhev napustit teplou vodou, ideálně s trochou saponátu, zašroubovat a protřepat. Láhev následně propláchněte čistou vodu, abyste vymyli zbytek saponátu. Mytí v myčce nedoporučuji. Myčka by nejen mohla způsobit postupné vyblednutí motivu, ale některé myčky by mohly poškodit i těsnění lahve.

 

Pokud termolahev používáte denně, nezapomínejte ani na hloubkové čištění alespoň 1x za 14 dní. Budete potřebovat kartáček na čištění lahví, vodu, lžičku octa a špetku jedlé sody. Z octa a sody si připravíte hmotu, kterou pomocí kartáčku rozetřete vevnitř lahve. Následně jen důkladně vypláchněte čistou vodou.

 6CB257D5-30A1-4CDB-9C46-C6B972D8A32B

Tip: Nedopitý nápoj z lahve vylijte co nejdříve a termolahev hned propláchněte, abyste zamezili případnému zápachu.

 

Každá termolahev si stejně jako vy nese svůj příběh, svoji životní cestu. Rozjasněte vaše dny touto malovanou radostí. Záleží jen na vás, zda podpoříte svou něžnost pomocí motivu pryskyřníku, budete prožívat letní dobrodružství po celý rok s vlčím mákem nebo necháte rozeznít líbezný ptačí zpěv. Ať každý den stojí za to.

 

EA2C87A8-25B9-4583-93BE-E943E665518A

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz