Tipy na dárek pro učitelku

 

Proměňte školní kabinet v magický kus přírody

Dárek jako způsob ocenění

Hledáte zajímavý dárek pro paní učitelku? Dárek, kterým byste poděkovali? Zcela upřímně, občas ti naši miláčkové dokáží pěkně vyvádět, nehledě na to, zda jim je pět nebo patnáct let. Učitelé musí mít často svatou trpělivost. Možná jste někdy hlídali děti kamarádce. A to se hned dětská energie násobí. Takové dvě, tři děti pohromadě a za dopoledne máte pocit, že studený obklad na hlavu je málo. A teď si představte, že paní učitelka má takových andílků ve třídě dvacet. Udržet jejich pozornost a zaujmout je může být nadlidský výkon.

 Neutral Clean Grid Lifestyle Photo Collage Facebook Cover (1)

I když se tvrdí, že dárek pro paní učitelku je přežitek, opak je pravdou. Paní učitelky přiznávají, že dárek ve skrytu duše očekávají. Ne však ze zištnosti, ale považují to za způsob poděkování.

 

Semetrika nebo pohodářka? Divokrásno má dárky pro všechny

Pokud jste měli štěstí na přísnou úču, něžné květy v mnoha podobách ji jistě dokáží zjemnit. Miluje vaše paní učitelka dobrodružství a víte, že ráda jezdí do přírody? Určitě ji potěší praktická termoska, která udrží požadovanou teplotu až na 12 hodin. V blížícím se horkém létě bude příjemný chlazený nápoj z termolahve nedocenitelným společníkem. Roztěkané paní učitelce věnujte plecháček. Přežije všechny pády i vrtochy. Anebo je vaše paní učitelka milovnice zvířátek? Pokud nic bližšího o vaší paní učitelce nevíte, nezoufejte. S novou veselou kolekcí Léto vedle nešlápnete.

 IMG_7231

Zkrátka, ať už vaše paní učitelka pochází ze staré školy, je semetrika nebo pohodářka, zaslouží si chvíli odpočinku. Proměňte školní kabinet v magický kus přírody prosycený opojnou vůní květin či bylinek a líbivým zvukem lesních zvířat.

 

Hrnek jako dárek je klasika. Divokrásným hrnečkem si zajistíte originalitu. Každý motiv je originální ruční autorská malba. Přejete si zdvojnásobenou jedinečnost? Inspirujte se obrazy na zeď, které rozzáří nejen školní sborovnu.

 DSC_0778

Osobní poděkování můžete přenést na jednu z mých novinek, malovaná přáníčka. Jestliže sháníte dárek pro pana učitele, nabízím vám inspiraci.

 

Květiny jako dárek pro paní učitelku je tradice. Povzneste tuto tradici na vyšší úroveň a darujte květiny, které rozkvetou každý den.

 

Krásné léto.

 

EA2C87A8-25B9-4583-93BE-E943E665518A

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz