Tipy na dárek pro UČITELE

 

Věnujte panu učiteli možnost přenést se do divoké a nespoutané přírody

Praktický dárek pro pana učitele

Blíží se nám letní prázdniny a s tím spojený konec školního roku. Asi už si pomalu začínáte lámat hlavu s tím, jaký dárek vyberete pro paní učitelku nebo pana učitele. Přiznejme si, že výběr dárků pro paní učitelky je snazší. Pokud si totiž nevíte rady, květina vždy potěší každou ženu. Ale darovat květinu panu učiteli by mohlo vzbudit rozpaky a dárek v podobě lahve vína asi také není zrovna vhodný.

 

Sháníte jedinečný český dárek pro pana učitele? Pak jste v mém ateliéru správně. Dávám vám jistotu, že dárek z Divokrásna bude originální. Jedná se o autorskou ručně malovanou tvorbu, inspirovanou kouzlem nespoutané omamné přírody.


Dárek by měl být praktický a nadčasový. Myslím si, že hrnečků s nápisem „nejlepší učitel“ bude mít pan učitel doma již několik, pěkně vyskládaných v horní poličce. Uvědomte si, že třídní učitel dostane na konci roku minimálně dvacet dárků na rozloučenou. Proto je dobré volit dárek plně využitelný a smysluplný. A připustit si i tu možnost, že se volbou netrefíte do černého. Měli byste vybírat něco, co by případně mohl využít i jiný člen rodiny.

 

Ochranář a vůdce smečky

Jaký je pan učitel vašich dětí? Veselý pohodář, uspávač hadů, přísný profesor nebo filosof vznášející se v oblacích? Ať už je jakýkoli, pan učitel je vždy ochránce. I když to tak možná na první pohled nevypadá. Někdy dokáží být páni učitelé přísní, nedávají najevo city, ale věřte, že jim na vašich dětech záleží. Vzpomeňte si sami, když jste po letech měli třídní sraz a setkali se s učitelem, který pro vás v době školních let byl postrachem. Nespatřili jste dojetí v jeho očích?

 

Každé z dětí je jako část smečky, kterou si její vůdce brání. Ideální volbou dárku pro hlavu smečky je termolahev s motivem zvířat. Jedná se o naprosto nadčasový praktický dárek. V létě udrží nápoj příjemně chladný, v zimě zahřeje. Bude věrným společníkem v létě u vody či v zimě na školním lyžařském výcviku. Termolahve jsou nepostradatelnou součástí všech cest. (tady bych dala proklik na blogový článek termolahve, až ho budeš mít vložený na blog) Předáváte tak věčnou vzpomínku na část života, který pan učitel strávil společně s vašimi dětmi.

 

Nechť pana učitele doprovází majestátní parťáci

Vybírat můžete z několika motivů. Vlk je silové zvíře, které symbolizuje vytrvalost a neústupnost. Vlk má rád svoji rodinu, je jejím ochranářem. Rozdává energii i lekce poznání. Termolahev s motivem vlka a bylinek je tak ideálním dárkem (nejen) pro třídního učitele. Anebo si zvolíte termolahev s motivem vlka v jeho divoké kráse?

 

Sojku si všichni jistě pamatujeme jako věrnou společnici Krakonoše. Často bývá spojována s výrazem práskačka. Pravdou ale je, že sojka je spíše hrdinka. Ostatním zvířátkům v lese nahlásí jakýkoli podezřelý pohyb i každého člověka, který do lesa vstoupí. A to chce pořádnou odvahu. Tato lesní policajtka varuje ostatní zvířátka a sama sebe tak vystavuje nebezpečí. Termolahev s motivem sojky se může stát pro pana učitele krásnou vzpomínkou na čas, kdy byl ochranářem své třídy.

 DSC_0794

Energie lišky je ohromující. Ačkoli často bývá liška ztvárněna jako liška podšitá, která ostatním škodí, opak je pravdou. Vzpomeňme třeba Lišku Ryšku, statečnou rádkyni prince. A co teprve moudrá liška, přítelkyně malého prince! Liška je synonymem moudrosti, statečnosti i nezávislosti. Je takový váš pan učitel? Potěšte jej termolahví s motivem lišky, která se nachází v opojení bylinek

 

Jelen je hrdý a vznešený, laskavý, plný čarovné energie. Je to láskyplný vůdce, který až dojemně hlídá svou smečku. Potěšte svého pana učitele termolahví s motivem jelena.

 

Každou termolahev můžete doplnit i plecháčkem se stejným motivem. Nebo je můžete kombinovat. Poděkujte panu učiteli originálním dárkem a umožněte mu přenést se do divoké a nespoutané lesní přírody.  Ať ho na jeho další cestě doprovází a chrání majestátní lesní obyvatelé.

 

Inspirujte se v Divokrásnu a vyberte si vhodný dárek nejen pro pana učitele.

 

A pokud chcete poradit s dárkem pro paní učitelku, mám pro vás pár nápadů.

 

 

 EA2C87A8-25B9-4583-93BE-E943E665518A

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz