Originální osobní dárek ke dni matek

Vítejte v měsíci lásky, rozkvetlých stromů, barevných květin, sluníčka a pohody. Je pravda, že letos se nám to sluníčko hodně schovávalo a teplé počasí si dávalo na čas.

 

Jak potěšit maminku?

Květen ale není pouze měsíc oslavující lásku polibky pod rozkvetlou třešní. Druhou květnovou neděli slavíme svátek matek. Letošní rok připadá svátek matek na 14. května 2023. Oslavte tento den se svými maminkami a poděkujte jim za jejich celoživotní lásku. Lásku, která vám dávala pocit bezpečí, podporu za všech okolností a pofoukala všechny šrámy, na těle i na duši. 

 

Přemýšlíte, jak potěšit maminku? V divokrásném e-shopu najdete inspiraci. Malovaná radost v různých podobách je originální dárek pro vaši maminku. Může si vychutnávat svoji oblíbenou kávu z rozkvetlé pivoňky, nechat se unést do divočiny laskavým vlkem nebo se vypravit do lesa v doprovodu ptačího dua.

 

Neutral Clean Grid Lifestyle Photo Collage Facebook Cover (1)

Osobní dárek

Chcete čarovnou přírodou rozjasnit domov? Darujte osobní dárek, který bude mít maminka stále na očích. Měsíc květen je nejen měsícem lásky, ale i měsícem zrodu jedné veliké novinky. Kouzelné květiny rozkvétají nejen na hrnečku, plecháčku či termolahvi. Mohou se stát i ozdobou vaší zdi. Už zítra 3.5. se můžete seznámit s malovanými obrazy ve dvou variantách. 

 

Reprodukce 

Nepoznáte rozdíl mezi originálem a reprodukcí. Jedná se o speciální tisk na prémiový papír. Ilustrace jsou zde zachyceny do posledního detailu v naprosto stejných barvách jako jsou na originálu. Každý kus je ručně podepsaný.

 

Plakáty

Aby mohly originální autorské motivy s duší přírody rozkvést v každém obýváku, připravila jsem dvě varianty obrazů. Plakát je cenově dostupnější varianta. Malba je vytisknuta na papír nižší gramáže, nejsou zde zobrazeny nejmenší detaily. Přesto se stále jedná o velmi kvalitní tisk. Obě varianty mají garanci barevné stálosti minimálně 100 let

 

Neutral Clean Grid Lifestyle Photo Collage Facebook Cover

Cesta květiny

S rozkvetlou krásou na plakátu či reprodukci si pořizujete duši květiny, mého ateliéru i mě. Každá nová ilustrace je pro mě důležitý milník v mé tvorbě, která v sobě odráží nejen kouzla květiny, ale i mé osobní prožitky. Za každou malbou je dlouhá cesta, plná úsilí, zklamání ale i radosti a nových nadějí. Kombinace jemnosti i síly přírody. 

 

Nemaluji jen tak nějakou kytku. Výběr mé květiny má vždy příběh a dlouhou cestu vzniku. Někdy bolestivou, jindy radostnou. Je to cesta ztráty nadějí i jejich opětovné nalezení. Kombinace radosti i smutku. Protože obojí je součástí našich životů. Stejně jako bodlák, který dokáže okouzlit svojí krásou a současně zranit svými ostny

 

A stejně jako naše láska k mamince. Někdy dokážeme svoji maminku zranit, a přitom v hloubi duše víme, že ona je náš přístav bezpečí

 

Přeji květen jako malovaný (nejen) všem maminkám,

 

s láskou Magdalena

 

 

 

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz