Velikonoce netradičně malované

Velikonoce netradičně malované

 

Velikonoce už klepou na dveře. Budeme plést pomlázky, barvit vajíčka, péct beránka. Čekají nás klasické velikonoční tradice. Ale co takhle zkusit něco nového?

 

Velikonoce přeci nejsou jen o malování kraslic a vajíčkové pomazánce na sto způsobů. Jsou to především svátky jara. Příroda se probouzí, zelená se, kvete. Je plná barev, života, radosti ale také vitamínů. Ochutnali jste mladé lístečky pampelišek nebo kopřivy? Nejen že skvěle chutnají, ale nabijí vás neskutečnou jarní energií.

735ABA2B-79BB-4AD9-9A0D-5AA27DC8724F

 

Rádi byste, aby to u vás zářilo neotřelými barvami? Vyzkoušejte k barvení vajíček červenou řepu, zelí, slupky z cibule nebo kurkumu. Vajíčka vás odmění zářivými barvami.

 

Poslali jste svým blízkým přání k Velikonocům? SMS to vyřeší? A co takhle zkusit darovat malovanou radost. Připravila jsem pro vás jednoduchý návod na malované přání, které zvládne vymalovat každý. Můžete tak společně trávit čas s dětmi, podporovat jejich kreativitu i jemnou motoriku. Ale hlavně, svým blízkým dáte najevo, že vám na nich skutečně záleží. Věřte, že ručně malované přání udělá každému větší radost než neosobní SMS s velikonoční říkankou o zajíčkovi. Nechte řádit svoji kreativitu a sami vytvořte přáníčka s duší přírody a kouskem vás samotných.

 C1C1345B-8E08-4B67-AB41-1E3A41088845

Až budete tvořit, zpříjemněte si tuto chvíli pohody dobrou kávou. Nebo kopřivovým čajem. Divokrásné kávové hrnečky nejsou určeny pouze na ranní kávu. Jejich velikost je ideální také jako hrneček pro děti ale i na vejce do skla. Bezvadně vám tak rozjasní vaši společnou velikonoční snídani. Začátek dne bude jako malovaný.  A pozor! Chystám pro vás jedno velké překvapení. Brzy spatří světlo světa nové kávové sady. Jejich kouzlo si tak budete moci užívat nejen o Velikonocích.

 0FA892D7-2880-44B3-991B-91FB8F8B77BB

Jak se vám líbí naše netradiční tradice? Máte také nějaké vlastní, neotřelé zvyky? Podělte se a vzájemně se motivujme.

 

 Video návod na výrobu přání, které hravě zvládnete i s obyčejnými vodovými barvami!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz